Kreftceller elsker sukker - og ved å blande og varme opp natron med sukker-rik lønnesirup eller honning binder de to sammen slik at lønnesirupen eller honningen tiltrekkes av "sukker sultne" kreftceller (som forbruker 15x mer glukose enn normale celler), og dermed bærer med seg natron inn i cellene som en "trojansk hest".

 

Her er hva som sies om blandingen

"Den basiske besittelsen av natron kan enten drepe kreft mikrober (eller forårsake at de går tilbake til sin dvale form) i kreftcellen, slik at cellen går tilbake til det normale. Eller det har en alkaliserende effekt som tvinger et raskt pH skift som dreper kreftcellen. Sjokkbølgen av alkalinitet tillater mer oksygen i kreftcellene enn de kan tåle. Kreftcelle er hjemfalt eller eliminert før leveransen av sukker kan forårsake vekst i kreftcellen."

 

Avsnittet over er ikke altshop sine uttalelser men vi velger å dele dette da det er kunden sitt frie valg å prøve naturlige metoder som har en mulig virkning. Her er oppskriften på denne hjemmelagede oppskriften.

 

Natron

 

Honning eller Lønnesirup

 

Kombiner en teskje natron for hver spiseskje med lønnesirup eller honning. Ratio er 1 del natron til 3 deler lønnesirup eller honning. For eksempel, bland 4 ts. natron med 4 ss. lønnesirup eller honning. Dette bør være nok for en uke. Kok blandingen på svak varme i 5-10 minutter, og skal ikke kjøles.

 

Ta 1 ts. av denne blandingen 1-3 ganger per dag, for maksimalt 1 til 2 måneder. Ikke ta denne blandingen for nær måltidene. Under denne behandlingen trenger du også å endre kostholdet. Du må redusere kjøttinntaket, og ingen sukker eller hvitt mel.

DENNE ARTIKKELEN ER HENTET HERFRA

 

Faste er sunt, trigger stamceller og hindrer kreft..

HER

Oregons yngste cannabis-pasient

Les den flotte historien HER.

Canser er sopp !

Se denne svenske videoen HER. Dr. Erik Enby har studert kroppsvæsker hele sitt liv og funnet ut at de som har canser har forandringer i blodet lenge før de blir syke. Han sier at det er vanskelig å snu gammel viten til ny viten, spesielt når det gjelder canser, og det handler også om penger !

The Truth About Chemotherapy – Toxic Poison Or Cancer Cure?

En leseverdig artikkel til ettertanke ! Du finner den HER.

Enda en artikkel som belyser emnet HER.