Blodtrykk & Flat mage henger ihop

26. mai 2016

Å legge om matvaner er ikke enkelt i ganske så voksen alder, men nå har jeg tatt tak, etter at legen ymtet om at jeg kanskje måtte bruke tabletter for å få ned blodtrykket. Litt mye magefett er heller ikke av det gode i så måte, derfor har jeg googlet rundt på nett, for å finne ting som skal virke, og som jeg føler jeg kan bli mett av. Det skal som sagt gå an å spise seg både til bedre blodtrykk og flatere mage.

Her er det jeg fant, som jeg også har gått til innkjøp av, foruten å kutte salt, sukker, stivelse i poteter - brød (mel)- og pasta, rødt kjøtt og vin:

Blodtrykk:

Artisjokk (også som piller), Ananas, 5 bananer pr dag, Rosiner, BønnerKakao (uten sukker), hvitløk - minst 2 fedd pr dag ( fåes også i glass med olivenolje), Chilli ( fåes og som krydder), RødbeteEplecidereddik ( 1 ss 2x daglig i grapefrukt juice , sammen med 1 ss honning ), Olivenbladekstrakt, Sopp, Tomater, Rosenkål, Grønkål, Ruccula, ( mål er å spise 500 gram frukt og grønt pr dag )  Olivenolje, les mer om Olivenolje,  Sitron, Calanus olje (se lenger ned ).

Hjemmeremedier med hvitløk, eplesidereddik og honning  senker blodtrykket !

Hvitløk er blodfortynnende også, mer HER.

 

Olivenolje test, best og verst.

Se også kaliuminnhold i flere grønnsaker, frukt og bær HER-

 

Flat mage:

Mørk sjokolade ( xocai er best ), kokosmel, kokosmelk, kokosolje, smør, egg, kjøtt av vilt. lyst kjøtt og (økologisk) laks. Avokado (kan brukes som smør på brødet), Nøtter ( en håndfull pr dag ) Brød med mye fiber. Drikk rent vann før hvert måltid. Rå grønnsaker som frisk salat, stangselleri, tomater, paprika, agurk samt sitrusfrukt, jordbær, epler og vannmelon.

Mye av det jeg har nevnt virker også om hverandre, da blodtrykk ofte stiger med magefettet, og vi vet alle hvor ille begge deler er..  De siste årene er det også kommet på markeded noe som heter Calanus-olje, det er i kapselform og hjelper både mot blodtrykk og magefett. Det utvinnes av noen små krepsdyr langt nede i næringskjeden. Marius Jørgensen kommer med erfaring du kan lese mer om det HER.  Bladet Nordlys skriver HER . Og du kan bestille Calanus-oljen HER.

For de som orker å følge en streng flatmage diett, kan denne kuren følges.

*****************************************************'

I tillegg tar jeg 2 tabl magnesium pr dag i perioder, og 1 ss Møllers tran pr dag.

Gode tips til lavere blodtrykk, dårlig oversatt til norsk, men nyttig å lese likevel..

Et tips:  Gjør en interaksjonstest for å se at ikke matvarene kolliderer med medisinbruken HER.

 

Mer om flat mage: Innslaget under har  kilde HER

 

Om blodfortynnende mat:

Hvitløk, hvitløk og hvitløk i bøtter og spann ;)
Husk også å kjøpe inn masse tannkrem..........

Ved universitet i Western Ontario ble det i 1981 gjennomført en studie i 15 land på hyppighet av hjerteinfarkt. Studien viste helt klart at landene med høyest forbruk av hvitløk hadde lavest rate med hjerteinfarkt. Regelmessig inntak av hvitløk ikke bare renser tette blodårer, men hindrer også nye skader (hjerteinfarkt) i å oppstå.
Og ikke nok med det! Forskning i Tyskland viser at hvitløk kan virke positivt også om man har hatt hjerteinfarktsamt at hvitløk har en gunstig effekt i forhold til hjerneslag og kretsløpsforstyrrelser i beina. Dette fordi hvitløk virker blodfortynnende.
Både i Kina og Tyskland blir hvitløk brukt i behandling av forhøyet blodtrykk. Det hevdes at hvitløken får glatt muskulatur i blodkarene til å slappe av, og dermed utvider blodkarene seg, slik at trykket synker. Det finnes i dag 20 kliniske forsøk som viser at hvitløk senker blodtrykket.

-----------

Leger som arbeider ortomolekylært, anbefaler i stedet for statiner naturlige, hjertebeskyttende kosttilskudd som bl.a. vitamin C, niacin (B3), Q10, vitamin E, magnesium, l-karnitin, krom og selen, kombinert med optimal ernæring.

________

Vær OBS på følgende:

Hvitløk og antikoagulanter

Hvitløkstilskudd inneholder en komponent som motvirker koagulasjon av blodet. Det bør derfor unngås av pasienter som bruker blodplatehemmere og antikoagulanter, som Mylan, Heparin og Marevan.

Dette tar bare 2-4 minutter, og fjerner mage- og ryggfett! Enkelt!

Det er sjelden man finner en enkel stilling som kan forvandle hele kroppen på bare 4 minutter! Er du skeptisk? Det var jeg og, helt til jeg kom over denne artikkelen i «Women Daily Magazine». Jeg ble lokket inn da jeg så «28-day Plank Challange» som lovte resultater som både bygger muskler og viser endringer på kroppen.

Jeg liker konseptet om å bygge opp resultater over tid, det betyr ofte at det kommer til å vare. Se videoen under for å se hvordan du skal gjøre det, og følg denne 28-dagers planen. Fra 20-45 sekunder hver dag under den første uken, til du til slutt klarer å holde plankeposisjonen i hele 3-4 minutter innen uke fire.

Planke-utfordringen!

Denne utfordringen gjør du ferdig i løpet av 4 uker, men du kan helt klart fortsette å bruke den sammen med resten av treningsplanen din for å bygge ekstra styrke og for å se kroppen din forandres mer. Planen for de 28 dagene fungerer slik:

DAG 1 og 2  – 20 sekunder.
DAG 3 og 4 – 30 sekunder.
DAG 5 – 40 sekunder
DAG 6 – hvile
DAG 7 og 8 – 45 sekunder
DAG 9  til 11 – 60 sekunder
DAG 12 – 90 sekunder
DAG 13 – hvile
DAG 14 og 15 – 90 sekunder
DAG 16 og 17 – 120 sekunder
DAG 18 – 150 sekunder
DAG 19 – hvile
DAG 20 og 21 – 150 sekunder
DAG 22 og 23  – 180 sekunder
DAG 24 – 210 sekunder
DAG 25 – hvile
DAG 26 – 210 sekunder
DAG 27 – 240 sekunder
SISTE DAG, 28 – hold stillingen SÅ LENGE DU KLARER!

Du lurer kanskje på hvordan denne treningen kan fungere for hele kroppen? Når du bygger deg oppover vil du merke at dette er sant. Se videoen under for å vite hvordan du skal holde posisjonen og følg deretter planen over for hvor mange sekunder du skal holde stillingen. Du vil tone magen, få sterkere muskler, holdningen din vil bli bedre og det vil også balansen og stabiliteten din. Lykke til!

Se videoen under: 

https://youtu.be/pSHjTRCQxIw

 

 

DEL gjerne denne videoen og utfordringen med vennene dine på Facebook!

Senk blodtrykket uten medisiner !

Mange sliter med for høyt blodtrykk, og tar medisiner som gir ubehagelige bivirjkninger. Du kan lese om enkle midler som senker blodtrykket effektivt HER