27. mai, 2016

Pinse og 17. mai på Elgå ved Femunden

Pinsen dette året kunne ikke blitt bedre. Det var pinse, 17. mai og ferie på samme tidspunkt.
Vi, Kristin og jeg, hadde leid ei hytte "Elgstuggu" på Elgå ved Femunden for et halvt år siden, og så var dagen der. Vi leide gjennom Novosol, og fikk lov å være 2 voksne og 15 hunder !  Ja, det sto det på bestillingen.

Egentlig var det lov med max 2 hunder, men siden våre var bittesmå pudler og nybadet og stelt, var de villige til å gjøre et eksperiment. Vi pakket ned bilene med hunder, bur, grønne kompostgrinder ( som skulle bli luftegård), hundemat og bleier. Ja, bleier på alle "gutta" inne og ute, så det ikke skulle skje uhell inne, og ikke lukte ute. Søppelsekker til alle bleieskiftene, og tepper hadde vi med, det siste for å "polstre" møblene, så det ikke skulle bli flekker. Hundetepper og hundemat, hundemedisiner til de eldste, leieband og hundeposer og petstroller..   bilene var så tettpakket at det var med nød vi fikk med egne dyner, puter, klær og mat !  Men avgårde kom vi, og et supert opphold hadde vi. Flotte turer i terrenget, trivelige folk og lykkelige pudler !

Og tenk, etter at vertskapet hadde inspisert hytta og omgivelsene på avreisedagen, ble vi ønsket hjertelig velkommen til bake :)