25. aug, 2016

Denne bloggen har vært litt variabel mht bilder som bare forsvinner..   jeg kommer til å fortsette med nye innlegg på min hovedblogg som dere finner HER !  :)  oppdatert 10. febr 2018

4. jul, 2016

I dag fikk jeg dette vakre bildet på facebook av eier Anita.
Må ta vare på det her på bloggen. Ravi, Ravruskas Wild Is The Wind, er etter Rocky ( Ch Silver Joker Roy Rocky )
og Luna ( Eugenios Dancing Queen )

Får si som Bjørnson: Av ham må det bli noe stort !

27. jun, 2016

Heia, posten Norge !

Sist måned fikk nabolaget her beskjed om å flytte alle postkassene på ett sted.
Det er for så vidt greit nok, men Det krever snekkerkyndig personell. Heldigvis var det noen mannsterke av den som klarte den saken.. og nå blir posten Norge enda mer effektive, og kan si opp enda flere folk.Og som de fleste som kjenner meg vet, at jeg hadde bursdag for ca 14 dager siden.
Etter en tid fikk jeg spørsmål om jeg hadde mottatt et blomsterkort ?  Jeg skjønte ingen ting.
En ukes tid senere fikk giveren brevet i retur, med adressat ukjent !  Det viste seg at de to siste sifrene i postnummeret var skrevet feil, ellers var navn, adresse og de to første siffer i postnummeret helt korrekt.
DET burde posten Norge ha løst...   !!   Skjerpings !
I dag kom blomsterkortet på nytt, tusen takk, MB for gaven :)

Ha en fin dag ! 

27. mai, 2016

Pinsen dette året kunne ikke blitt bedre. Det var pinse, 17. mai og ferie på samme tidspunkt.
Vi, Kristin og jeg, hadde leid ei hytte "Elgstuggu" på Elgå ved Femunden for et halvt år siden, og så var dagen der. Vi leide gjennom Novosol, og fikk lov å være 2 voksne og 15 hunder !  Ja, det sto det på bestillingen.

Egentlig var det lov med max 2 hunder, men siden våre var bittesmå pudler og nybadet og stelt, var de villige til å gjøre et eksperiment. Vi pakket ned bilene med hunder, bur, grønne kompostgrinder ( som skulle bli luftegård), hundemat og bleier. Ja, bleier på alle "gutta" inne og ute, så det ikke skulle skje uhell inne, og ikke lukte ute. Søppelsekker til alle bleieskiftene, og tepper hadde vi med, det siste for å "polstre" møblene, så det ikke skulle bli flekker. Hundetepper og hundemat, hundemedisiner til de eldste, leieband og hundeposer og petstroller..   bilene var så tettpakket at det var med nød vi fikk med egne dyner, puter, klær og mat !  Men avgårde kom vi, og et supert opphold hadde vi. Flotte turer i terrenget, trivelige folk og lykkelige pudler !

Og tenk, etter at vertskapet hadde inspisert hytta og omgivelsene på avreisedagen, ble vi ønsket hjertelig velkommen til bake :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28. apr, 2016

Vottene som er med i bildet her, ble strikket her i mars. Nå er de på Poodle Club of America show !  Foto: Ann Kristin-Flo